Laat het maar beginnen. ..vandaag stond in het teken van het verkennen van het muskathlon parcours. Na dagen lang vooral andere dingen gedaan te hebben waardoor de muskathlon zelf wat op de achtergrond raakte. Was vandaag gereserveerd voor een lichte training op het echte parcours. Er werd ons verteld dat er op het compassion project waar de start een finish is waarschijnlijk niet veel mensen waren en al helemaal geen kinderen. ….dat liep iets anders. Er waren erg veel mensen op de been. En de kinderen hadden waarschijnlijk de memo waarop stond dat ze er niet zouden zijn gemist. Want van de 0 kinderen waren er zeker 200-300 wel. Na ons trainings rondje ontstond er een waar volksfeest omdat ze nu met eigen ogen zagen dat er in het jipsingboermussel van uganda echt 130 mzungu’s kwamen om hen te ondersteunen.

Het mooiste moment van vandaag was na de training. Als team spraken weer af even de rust op te zoeken naast het kerkje. Toen we de kerk naderden trok de muziek die it de kerk kwam onze aandacht. Binnen waren en kleine 100 kinderen en dans aan het oefenen voor a.s. zaterdag. Op een of andere manier lieten wij ons helemaal gaan en dansten als nooit te voren mee met de kinderen. Volledig spontaan niet voorzien was dit wel een heel mooi moment geen camera team die er bij was. Gewoon lekker dollen met de kinderen. En ding weet ik zeker. ..Wij hebben minstens evenveel plezier gehad om dit spontane moment als de kinderen. Die vaak dubbel lagen van het lachen in onze houterige pogingen tot dansen. Genieten met een hoofdletter G Laat het maar beginnen…

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *