Het is opzich wel grappig dat deze Update die ik drie dagen geleden al geschreven had niet in goede staat Facebook heeft bereikt. Twee dagen geleden schreef ik over behelpen. Voor blanke westerse mensen is dit land in veel opzichten behelpen. Je kan het water uit de kraan niet drinken zonder ziek te worden en dus zeul je de hele dag met flesjes water. Als het regent wordt het hotel ook van binnen nat. Special aangestelde schoonmaak ploegen maken de hal en het trappen huis dan weer droog. De busjes, het verkeer, de douche waar alleen koud water uit komt, de steun die om de haverklap uitvalt. First world issues zo gezegd. Ik sloot af met het feit dat kinderen hier ontzettend dol zijn op onze lege flesjes drinkwater. Op mijn vraag waarom kreeg ik het antwoord. Dan hebben ze iets waar ze hun drinken in kunnen doen tijdens hun 10 km lange wandeltocht naar school. Tja. .over behelpen gesproken. .. De vraag van foto’s is makkelijk te beantwoorden. ..ik moet me behelpen met Afrikaanse wifi.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *